Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen vakut ajánlotok Nikon...

Milyen vakut ajánlotok Nikon D3100-hoz?

Figyelt kérdés

természetesen néztem az oldalon is:

[link]

ezek közül? vagy bármi más márkát?

még sosem volt külön vakum és nem tudom milyet érdemes venni vagy milyen szempontok alapján kell választani...köszönöm :)

2013. nov. 15. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Nissint nem néztél? Azok elég jók, és sokkal olcsóbbak, mint az eredeti Nikon termékek.

Nekem az van (Canonhoz), és elégedett vagyok vele.

Egyébként tényleg érdemes nézni, hogy forgatható legyen a feje, illetve a kulcsszámot - ne legyen túl gyenge, különben alig ér többet a beépítettnél.

2013. nov. 15. 14:39
 2/4 A kérdező kommentje:
tudnál mondani egy kellő értéket?! ezekben semmi tapasztalatom :S
2013. nov. 15. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:

a nikon saját weboldala szerint a D3100-nak 12-es kulcsértékű a saját vakuja. Ehhez képest minden csak jobb lesz, ami külső vaku.

Nekem 43-as van, valami régebbi Nissin modell. Nem volt drága, huszonezerbe került.

2013. nov. 15. 17:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze, ha eredeti Nikont akarsz, választhatsz azok közül is. Szerintem egy 40 körüli kulcsérték legtöbbször elég, ha nem akarsz semmi extrát.

Felhasználástól függ, hogy mire van szükséged.

2013. nov. 15. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!