Milyen objektívet ajánlotok a Canon 600D-hez?
18-55 IS II kit objektív teljesen jó..
mert nem obival vetted?
:\ pedig az nagyon jó, azért is mert videónál legtöbbször kell a nagy látószög, a 18mm pedig sokkal nagyobb mint egy handycam, minimális zoomja van, de azok is jól mutatnak bizonyos helyzetekben
én is ugyanezt a gépet használom ezzel az obival, és maximális az elégedettség, egyedül low light szityuésönöknél nem ajánlott..
Az automatikus fókusza mennyire hallatszik a videóidnál?
Azt hallottam hogy elég zajos.
videóhoz nem érdemes használni, mert egyrészt nagyon darabos, másrészt lassú, inkább szánj rá pár hónapot míg kitapasztalod a fókuszgyűrűt onnantól sokkal pontosabb vagy mint egy autófokusz:D
aztán lehet venni autófókuszos obikat vmi usm cuccal működnek, de ezekhez nem nagyon értek, drágábbak sokkal, de azt mondják, pontosak és gyorsak
ha belegondolsz egy filmben a fókuszt nem 2 másodperc alatt szokták váltani, hanem fél másodperc sem:D
persze ki milyen célra használja, az fogja meghatározni
7esnek üzenném, hogy a 600D nem támodatja az stm obikat, erogo felesleges hozzá ;)
STM-ekhez legalább 650D kell,vagy újabb..
(én am most tervezem eladni a 18-55ös obim, ha érdelek írj :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!