Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen objektívet ajánlotok a...

Milyen objektívet ajánlotok a Canon 600D-hez?

Figyelt kérdés
Nincs sok pénzem rá tehát viszonylag olcsónak kéne lennie az objektívnek és főleg videókészítésre használnám...
2013. nov. 14. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:

18-55 IS II kit objektív teljesen jó..

mert nem obival vetted?

2013. nov. 14. 16:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem sajnos.
2013. nov. 14. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:

:\ pedig az nagyon jó, azért is mert videónál legtöbbször kell a nagy látószög, a 18mm pedig sokkal nagyobb mint egy handycam, minimális zoomja van, de azok is jól mutatnak bizonyos helyzetekben

én is ugyanezt a gépet használom ezzel az obival, és maximális az elégedettség, egyedül low light szityuésönöknél nem ajánlott..

2013. nov. 14. 21:33
 4/9 A kérdező kommentje:

Az automatikus fókusza mennyire hallatszik a videóidnál?

Azt hallottam hogy elég zajos.

2013. nov. 15. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:

videóhoz nem érdemes használni, mert egyrészt nagyon darabos, másrészt lassú, inkább szánj rá pár hónapot míg kitapasztalod a fókuszgyűrűt onnantól sokkal pontosabb vagy mint egy autófokusz:D

aztán lehet venni autófókuszos obikat vmi usm cuccal működnek, de ezekhez nem nagyon értek, drágábbak sokkal, de azt mondják, pontosak és gyorsak

2013. nov. 15. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
ja igen, hangos az alap obi autófokusza
2013. nov. 15. 21:21
 7/9 anonim válasza:
Az alap objecktiv általába micro motoros ebbe az esetbe az és igen zajos lassú a canon 600D esetébe 3,19 sec a ajánlok hozzá egy stm objectivet 18-55 öset 40 ezer körübelül az nagyon halk és nagyon gyors auto fokusszal bíri kb 2 sec alatt kész vagy kevesebb a focus és videozásnál összehasonlíthatatlanul jobb egy smt az előttem lévő usm is jobb egy fokkal az alapnál de az a kettő fajta között van legjobb az stm obik :)
2013. nov. 15. 23:50
 8/9 anonim ***** válasza:

ha belegondolsz egy filmben a fókuszt nem 2 másodperc alatt szokták váltani, hanem fél másodperc sem:D

persze ki milyen célra használja, az fogja meghatározni

2013. nov. 16. 00:10
 9/9 anonim ***** válasza:

7esnek üzenném, hogy a 600D nem támodatja az stm obikat, erogo felesleges hozzá ;)

STM-ekhez legalább 650D kell,vagy újabb..

(én am most tervezem eladni a 18-55ös obim, ha érdelek írj :D)

2013. nov. 16. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!