Kezdő vagyok, fotográfia szakra mennék. Milyen gépet ajánlotok?
Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 14:30
11/12 anonim válasza:
Én a helyedben egy használt DSLR-t vennék, már ha spórolni szeretnél az áron. Nyilván nem mindegy hogy mennyire használt, mert ha már csak ezer expoja van hátra a váznak annak nincs sok értelme. De nem kell hogy überokos gép legyen, a leggagyibb DSLR-en is megtanulhatsz mindent amit kell. Bridge-re szerintem se költs. Valami pár évvel ezelőtti Canon vázra gondolok, aztán lehet belefogni az obigyűjtésbe. Eleinte valami kitobjektív kaliberű cucc is jó lesz, aztán ha azt érzed hogy túllépnéd a korlátjait, jöhet a többi. Persze ha nem számít a pénz akkor jobban jársz egy új példánnyal, pl. egy Canon 600D-t obival együtt ki lehet fogni kevesebb mint 150 ropiért. Az már jó videókat is csinál, meg mindenféle olyan dolgot tudsz vele állítgatni, amivel különféle hatásokat érhetsz el. Legjobb ha kerítesz egy fotós ismerőst aki segít eligazodni az új és használt kütyük tengerében :)
12/12 anonim válasza:
kb milyen összeget tudnál rászánni? 50, 100, 150, 200 ezer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!