Szerintetek ez a fényképező kit jó?
Sziasztok!
Ez lenne az első rendes tükörreflexes gépem. Én egy Nikon D5100 + 18-55mm VR objektív kit-re gondoltam. Azt már sikerült nagyjából megnéznem, hogy maga a váz az jó. Jelenleg az objektív miatt aggódok, mivel nem szeretnék egy szart venni ennyi pénzért. Szerintetek mennyire jó választás ez egy kezdőnek?
pedig a kitobik általában azok... majd rájössz, ha kb fél/egy éve használod :) de kezdésnek megteszik.
És én is a 105-öset ajánlom inkább, meg fogod látni, hogy kell az a tele is ( még ha kis-tele, akkor is :D )
Helló!
Az Af lencsék nem a legjobb eszközök "kép" készítésére. Vannak jók, de azok több milliók. Az AF lencsékben az a jó, hogy helyetted dolgoznak, viszont ez a rossz is benne, hogy "átveszik az irányítást feletted".
A manuál lencséket sokat fokázzák, sokan nem tudnak vele fenyképezni, mert itt nem elég kattingatni, viszont aki igazán jó képet akar annak megéri.
Egy adapter kell csak s már használhatod is, ráadásul olcsóbban vehetsz jobbat.
Ha érdekel tudok ajánlani...
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!