Milyen készülékkel tudok maniuálisan fókuszálni?
Nyomogattam egy Nokia 1020 készüléket egy hónapja. Nagyon tetszett a kamera funciója, azon bellül is a záridő állítása. Már rég óta szeretnék magamnak egy gépet, de nem értek hozzá, és eddig nem tehettem meg anyagilag.
Nekem nagyon tetszik az, ha a fókuszt magam tekerem az objektiven, és jó lenne ha lehetne a záridőt is állítani.
Ma voltam a mediában, megnéztem az összeset, és egyik készüléken sem volt ilyen lehetőség. Mi ennek az oka? Nagy dolgot szeretnék?
Milyen készüléket kellene vennem. 100-130e között gondolkodtam.
Köszi a válaszokat.
akkor neked egy tükörreflexes vagy MILC gép kell.... ott mindegyik obin tudod manuálisan is állítani és ezeken minegyiken van záridő- és rekeszelőválasztásos mód, meg full manual is :D
(ha jól tudom némelyik bridge gépen is lehet manuálisan élességet állítani de ez nem biztos)
és nézz pl egy canon 600D vagy 650D-t kitben... kezdésnek a kit obik is megteszik :p
írj ha van kérdés :)
Szemezgetek egy Nikonnal. D3100
Az ára tetszik, nameg a gép is. Holnap viszont megyek külföldre 10 napot, és nem lesz időm ezzel foglalkozni. Ha visszajövök, ráfeszülök a témára. Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!