M42-es adapter probléma?
most vettem egy m42es adaptert és firmware-hibát jelez...
pontosabban:
-bekapcsolom a gépet és ''sikertelen firmware-frissítés. próbálja újra a frissítést.''
-okézás után: ''a firmware-es memóriakártya frissítést igényel.''
most mit tudok csinálni? canon eos 650D gépem van..
köszi a segítséget :D
Az adapternek szerintem semmi köze nincs hozzá!
Egyébként innen: [link]
Töltsd le a ZIP fájlt (alul accept&download) - a letöltött fájlt csomagold ki, és a kicsomagolt fájlokat másold az üres memóriakártyára.
De a ZIP fájlban van egy részletes lépésről-lépésre lírás. Bár angolul, ha nem megy szólj.
ez még mindig nem megy..
csak simát átmásolom és kész? egyébként a gép firmware verziója már ez... és csak az adapterrel nem működik..
De chip-es az adapter?
Hogy őszinte legyek én Nikonos vagyok, nekem két M42-es adapterem is van (egy sima és egy lencsés), de nálam nem volt gond.
Canonokhoz nem annyira konyítok, csak reméltem hátha megoldja a problémát.
Egyébként igen, csak simán rá kell másolnod, és a menüben kikeresed a firmware menüpontot, abba belépsz, akkor kettőt mutat. Egy jelenlegit és egy olyat ami a kártyán van, ha az utóbbira mész akkor befrissíti. Szerintem egy próbát megérhet.
Illetve Manuál módban van a gép? Mert csak abban lehet használni az M42-es obikat. (Bocs, lehet alap, de gondoltam megemlítem) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!