Milyenek a képeim?

Figyelt kérdés

[link]

Amit tudni kell:

- Kezdő vagyok, egyáltalán nem hiszem magam fotósnak

- Egy 8 éves kompakt fényképezőgépet használok

- Nem hiszem azt, hogy isteniek a képeim

- Ha valamit, szelektálni azt tudok, ezek kb 130 képből lettek kiválogatva

- Minőségre törekvő vagyok

- Szívesen fogadok BÁRMILYEN kritikát, amennyiben KULTURÁLTAN van megfogalmazva!

Köszönöm!

2013. okt. 27. 22:49
 1/6 anonim ***** válasza:

A képeid tipikus állapotot mutatnak: valaki vesz egy gépet és elkezd kattogtatni a környezetében és az első napokban ezeket csinálja. Én is ezt csináltam :) Most nincs mit kritizálni pro vagy kontra, első lépéseknél tartasz, viszont éppen ezért semmi sem indokolja, hogy kiállj a világ elé, hogy "na, milyenek?" mert semmilyenek. Szerencsés esetben később lesz pár téma, ami megfog és rákönyökölsz. Ha később is csak ilyenek lesznek a képeid, az már kínosabb :)

Ja, a családra ne hallgass, azok úgyis azt mondják: jaj Gézuka, de szép ez a virág :))

2013. okt. 27. 23:40
 2/6 anonim ***** válasza:
A témákat próbáld ne középre komponálni, fehéregyensúlyt állíts manuálisan, a tengerimalacnak ne vágd le az orrát, a virágnak ne vágd le a szirmait, keress izgalmas témákat!
2013. okt. 28. 07:00
 3/6 _Jessy_ ***** válasza:

A minőség jó, de a kompozíció sajnos silány. Ezen kellene változtatni elsősorban.

U.I.: Remélem nem sértettelek meg, ez csak egy építő jellegű negatív kritika akart lenni.

2013. okt. 28. 07:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gond a virág, az az egyik legjobb :)

A képeken látszik, hogy valamit nagyon szeretnél fotózni, de nincs sem koncepciód, sem tapasztalatod a környezetedben pedig nincsenek kiemelkedően érdekes jelenségek.

Kicsit messzebb kéne menni, amíg még jó az idő, és nem azért fényképezni, hogy legyen kép, hanem azért, mert látsz valamit, ami tényleg érdekes vagy szép. Elég sok idő ebbe a dologba belejönni, digit géppel simán ellősz 10.000 expot, mire tényleg ráérzel.

A válogatás jó, abban mindig legyél nagyon szigorú.

2013. okt. 28. 09:48
 5/6 anonim ***** válasza:
egyébként a géped webes felbontásra teljesen jó, kár, hogy manuális beállításai nincsenek.
2013. okt. 28. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:
pro lennél ha jobbann emelnéd ki a tónusokat!!!
2013. okt. 28. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!