Canon eos 1100d vagy eos 550d- t vegyek?
sziasztok!
azért szeretnék választkapni hogy melyikket érdemesebb megvenni.
tudom h az 550d jobb.
csak a korkülömbség miatt kérdezem.
mert az 1100d joval fiatalabb masina és egészjo kis gép.
csak az ár érték aránya miatt nehéz dönteni.
mert az 1100d már 100 ezer alatt meg kaphato
de találtam 550d is használtan 7-9 ezer expokkal böven 100ezer alatt.
aki canonos az segitsen.
Én ugyan Nikonos vagyok... :)
De fényképeztem már 1100D-vel és 550D-vel is... őszintén szólva én inkább az 550D-t választanám. Nekem fogásra is sokkal jobb volt, mint az 1100D. Ráadásul az utóbbin még csak gumiborítás sincs, ami számomra kissé furcsa. (Nekem olyan "gagyibb" hatású, remélem az 1100D tulajok nem köveznek meg:) )
De itt egy összehasonlítás: [link]
Az nem számít, hogy melyik régebbi...
Egyébként ha csak 7-9ezer expó van csak benne az nagyon jó! Én nem sok idő alatt többet nyomok a Nikonomba :) (Na jó, bár ezek stúdió,- és koncertfotózások leginkább...)
köszi a választ
es 550d lesz belöle.
nekem nincs nagy bajom az 1100 csak az ára miat nehez dönteni.
akkor azt mondod hogy a 7-9 ezer expo az az kevés.
akkor mindenfleképpen 550d lesz belöle.
1. vagyok
Igen, ennyi még kevésnek számít. Általában ezek olyan 100.000 expóra vannak hitelesítve. (Persze ez lehet több és kevesebb is, ez olyan átlag adat)
Én még anno a legelső DSLR gépemet 20.000expóval vettem, annak sem volt semmi baja, teljesen jól lehetett használni. Ez azért nem most volt, azóta másik vázam van. De nem azért mert tönkrement az előző, hanem itt-ott már kevés volt, meg kicsit elavult. De másodgépnek általában nálam van, sose tudni mikor kellhet... :)
jolvan.
köszi a segitseget.
viszont talaltam egy 500d t joval olcsobban.lehet inkabb az lesz belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!