Canon EOS 650D-hez milyen adaptert? (lent)
650D-m hez szeretnék csatlakoztatni egy Helios 58mm f2 objektívet. milyen adapterrel tudom ezt elérni? és küldenétek linkeket, hogy honnan tudom ezeket megvenni?
tudom hogy többféle van (chipes vagy milyen stb.) ezért írjátok már le légyszi, hogy melyikkel milyen funkciók lesznek elérhetőek. köszi előre is :D
expressz.hu/m42-canon-eos-af-chipes-visszajelzos-objektiv-atalakito-adapter-44808496/
innen megéri megvenni( jövő héten megyek pestre és akkor személyesen venném meg.. szerintem ennyit megér)
Én itt találtam 650D-hez, 700D-hez és az újabbakhoz használató M42-es csipes adaptert. Ezzel van fókuszvisszajelzés meg végtelenre való fókuszálás is:
Itt is van egy hirdetés ami nem csak 650D -hez hanem ezekhez a Canon típusokhoz is jó: 6D , 5D Mk III , 7D , 70D , 60D , 700D , 100D, 1100D, 50D, 550D, 600D, 7D,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!