Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » A Fujifilm GX680 III miért...

A Fujifilm GX680 III miért olyan drága még használtan is?

Figyelt kérdés
[link]

2013. okt. 16. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Középformátum, persze, hogy drága.
2013. okt. 16. 13:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Ez világos, de jó pár éves használt gépek is bőven százezer magyar forint fölött cserélnek tulajdonost. Tegyük gyorsan hozzá azt is, hogy filmes gépekről beszélünk. :)

(Bár én az öt-tíz milliót is sokallom a digi Hassikra).

2013. okt. 16. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Profi középformátumú gép, cserélhető hátfallal. Az ilyenek elég lassan veszítik az értéküket. Mellesleg ha pár százezerért hozzájutsz, nem is drága.

"Bár én az öt-tíz milliót is sokallom a digi Hassikra"

Egy John Deere kistraktor vagy 15 millió forint. Azt nem sokallod?

2013. okt. 16. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is sokallom a 860ezret az 5D Mark III-ért mégis meg fogom venni mert kell a munkámhoz. :)
2013. okt. 16. 15:38
 5/7 A kérdező kommentje:

A példánál maradva, ha kistraktor, akkor igenycsak hallatlanul drága - egyáltalán ne mondd, még csak meg se forduljon a fejedben, hogy nem az.

De ha egy high-end digitális Hassi, vagy Leica váz tíz millió, akkor egy filmes középformátum (főleg a mai világban, ahol már egyre több profi tér át a _méregdrága_ digi gépekre, így a filmesek hallatlanul olcsók lesznek) jóval kevesebb magyar forintba kellene kerüljön.

Valójában ezt egyedül csak én szeretném, hisz komoly tudású gép, folyamatosan olvasgatok róla, tisztában vagyok vele mennyit ér, de irgalmatlanul jó volna, ha száz alatt egy szép példányt hozzámvágnának. :)

2013. okt. 16. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Van hozzá digitális hátfal is, nem muszáj filmet tenni bele.
2013. okt. 16. 16:42
 7/7 A kérdező kommentje:
De én bolond vagyok és ragaszkodom a 120-ashoz. ;)
2013. okt. 16. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!