F2.8 ÉS F2.4-ről mutatnátók képeket hogy mekkorák is?
Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 14:24
2/10 anonim válasza:
Az f2.8 és az f2.4 az objektív fényerejét jelöli. MI az, hogy mekkora? :D
3/10 anonim válasza:
Az elsőn jót mosolyogtam, végül is teljesen jogos a linkelés! :D
Szerintem arra gondolhat a kérdező, hogy mennyire látszik a különbség a 2.8-as és a 2.4-es blendén készült képeken.
4/10 anonim válasza:
Ostobán feltett kérdésre, mi mást lehetne válaszolni?
5/10 anonim válasza:
3-as vagyok... teljesen egyet értek, komolyan mondtam, hogy tetszett a linkelésed!
Szeretem az ilyesfajta iróniát! :)
6/10 A kérdező kommentje:
Telefonban írta azt hogy f2.4-es kamerája van.
Wikipédián pedig azt találtam hogy az nagyobb képet készít a f2.8-nál csak az érdekel hogy mennyivel is
2013. okt. 14. 18:30
7/10 anonim válasza:
Hogy ezt eddig nem találtuk ki? :-)
8/10 A kérdező kommentje:
Elnézést hogy nem részleteztem csak azt hittem hogy ez olyan alap fogalom mint a 79cm3 köb
2013. okt. 14. 19:48
9/10 A kérdező kommentje:
a hang az lemaradt
2013. okt. 14. 19:49
10/10 anonim válasza:
Na akkor kezdjük elölről. A beállítható legtágabb blendenyílást jelöli az "f"-es érték. Minél kisebb a szám, annál tágabb a blende (és annál drágább az objektív), vagyis annál több fényt tud átengedni az objektív magán. Az elkészült kép méretét semmiben sem befolyásolja. Legfeljebb az élességét, exponáltságát, mélységélességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!