InkBumper kérdése:
Analóg fotóelőhívás Győrben?
Figyelt kérdés
Valaki tud mondani olyan helyet győrben ahol tudnak filmet előhívni? Mert venni szeretnék egy analóg fényképezőgépet, de előbb inkább utánajárok hogy tudok e előhívatni valahol filmet.2013. okt. 13. 11:56
1/4 anonim válasza:
Régebben én a Király utcai fekete macskában hívattam elő, szerintem ott még mindig van rá lehetőség.
itt e: [link] (nem enged rövidített linket másolni :/)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, majd megnézem hogy még mindig hívnak-e elő.
2013. okt. 13. 13:28
3/4 anonim válasza:
Feketemacskában még hívnak elő filmeket én azt ajánlom, de a ross-mannban is van még analóg fotóelőhívás.
4/4 anonim válasza:
A Fekete macskában én is jártam már többször. Egészen jól boldogultak a lyukkamerával készített filmekkel is, de 1200 körül van a digitális előhívás, plusz egy ezres maga a film. Nem olcsó mulatság, de szerintem máshol sem olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!