Valaki jartas a Dreamstime stock foto oldalon?

Figyelt kérdés
kellene egy kis segitseg mert elegge lefagytam, gondban vagyok ezzel az ado bevalassi uggyel, van aki ert hozza illetve csinalja?

2013. okt. 7. 17:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi a konkrét kérdés?
2013. okt. 8. 00:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Úgy látom, már semmi.
2013. okt. 8. 23:36
 3/10 A kérdező kommentje:
irtam hogy azzal az adozassal vagyok gondba, es pl hany napig kell varni amig elfogadjak a fotokat?
2013. okt. 11. 17:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Konkrétan hol akadtál el az adózással?

Egy 'W-8 BEN' nevű nyomtatványt kell kitölteni.

Érted a kérdéseket, csak nem tudod, mit kell válaszolni, vagy nem is érted a kérdéseket?

Melyikre nem tudod a választ? Gondolom, a neved azért még megy. :)

A lényege, hogy azt kell megadnod, hogy Magyarországon élsz és magánszemély vagy, így nem kell az USÁ-ban is adóznod az esetleges bevételed után.

Ha gondolod, másold be, amit nem értesz, mert fejből nem tudom a kérdéseket.

A képek elbírálási ideje változó, a 'Management Area'-ban a 'Pending Files' nevű gombra kattintva megnézheted, hány óra van hátra. Persze ez nem szentírás, inkább csak tájékoztató jellegű...

2013. okt. 11. 23:38
 5/10 A kérdező kommentje:
az van h kulfoldon elek es itt is adozom, akkor az itteni dolgokat kell leirjam? talaltam neten egy segedletet a kitolteshez de meg igy sem boldogulok...
2013. okt. 12. 12:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Az a kérdés, hogy az országnak, ahol élsz, van-e olyan egyezménye az USÁ-val, ami alapján mentesülsz a kettős adózás alól.

[link]

A fenti listából kiderül, mennyi adót fog a Dreamstime (és egyébként az összes többi stock fotó ügynökség is) levonni a bevételeidből adóként.

2013. okt. 12. 12:33
 7/10 A kérdező kommentje:
tehat ha az orszagomnal 0% van akkor nem vesz le semmit, jol ertem?
2013. okt. 12. 18:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. okt. 12. 23:35
 9/10 A kérdező kommentje:
meg egy kerdes es ezzel be is fejezem, hol talalom meg ezt az ado kitolto dolgot a dreamstimen? mert eddig csak ugy lattam amikor kepet toltottem fel es fent kiirta..
2013. okt. 13. 09:37
 10/10 anonim ***** válasza:
2013. okt. 13. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!