Nikon vagy Canon?

Figyelt kérdés

Sziasztok... tudom tudom tomegkerdes... de mia kulombseg koztuk ?? ne mondjatok hogy semmi... mert valaminek kell lennie.. olvastam hogy a Nikonnak jobbak az ujitasai... a canon viszont a jol bevalt modzereket tokeletesiti... A nikon vilagosban joo a Canon sotetben... ( nem bisztos hogy jot olvastam.... ) aki dolgozitt mar mind a ketovel... mit gondol mi a kulombseg?

kezelofelulet nagysag bealitasokban mejik az egyszerubb?

u.i. ha valakivelemenyt mond az ertelmeset..koszi..:)

2013. okt. 3. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, Canon géppel érdemben még nem dolgoztam, de nagyon sok Nikonos tapasztalatom van. De szerintem, ne arra menj rá, h Canon vagy Nikon,hanem a gépre, amit veszel. Nincs két egyforma gép, keresgélj, biztos találsz magadnak megfelelőt és nem fogsz csalódni sem a Nikonban, sem a Canonban :)
2013. okt. 4. 10:14
 2/5 A kérdező kommentje:
ja csak en nem is tudom mit kel neznem..:D a bridge gepemet ugymond kinottem.... jobbat akarok... egy belepo tukroset... na de miet?:D es miert azt?
2013. okt. 4. 10:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz dönteni, tök egyszerű. Vegyél Pentaxot!
2013. okt. 7. 11:00
 4/5 A kérdező kommentje:
az miert jooo?
2013. okt. 7. 11:03
 5/5 anonim ***** válasza:
jobb anyagminsőség elérhetőbb áron, vázba épitett stabi így hirtelen, ja és mert nem mainstream... :)
2013. okt. 7. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!