Tudtok ilyen kamerát ajánlani? Lent a elvárások! Sürgős!
Annyira nem értek hozzá de ezek lennének az elvárásaim:
Full HD ba képes felvenni, 1920×1080
Segédfénnyel rendelkezik,
Éjszakai filmezéshez is tökéletes,
Memória kártyával bővithető,
100.000 Ft alatt!
Ha lehet a tulajdonságai hasonlók legyenek ezzel a kamerával: [link]
Én a helyedben egy bridge, vagy még jobb egy DSLR fényképezőt vennék. Véleményem szerinet (ebbe bele lehet mondjuk kötni) sokkal jobban megéri valamilyen fényképezőt venni.
1, mert fényképezni is ugyan olyan jól lehet vele, mint videózni.
2, mert a DSLR ugyan drága, de a cserélhető objektív és a full frame szenzor ezt pótolja
3, mert kényelmesebb fogni. Nekem nagyon nem jönnek be ezek a kis kézbe fogható kis vackok. Egy fényképezőt nagyon jól a kézbe lehet venni és tartani.
Árakért a helyedben azt Extrém Digitalban tájékozódnék (edigital.hu). Van egy egész jó webshopjuk. Nézd meg pl.: a Pentax Optio X-5öt. Ugyan nem DSLR, de kb 55000ft-ba kerül lehet vele fullHD videót is készíteni meg blablabla. Éjszakai felvételt elég nehéz megoldani, legalábbis vaksötétben. Ahoz inkább valami külső fényforrás kell, de már láttam 20000ért vakupapucsba szerelhető minireflektort, aminek egész erős fénye volt. Mindenesetre azok a kis Panasonik vackok sem látnak jobban sötétben mint ezek.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!