Okozhatja elem-probléma a fényképezőgépem hibáját?
Van egy pár éves Samsung digitális gépem. Ritkán volt használva, most nemrég elvittem szervízbe. Elvileg volt vmi fókuszmechanikai baja, de azt megjavítotték, alkatrészcserével. Nem vagyok amúgy abban se biztos h ilyen baja volt gépnek, nem volt túl meggyőző a szervizes... De elég sok pénzért javította meg.
Hazahoztam, vadiúj elemet raktam bele, nem működödött. Ha be is kapcsol kb 2 képet lehet vele csinálni, aztén ki se lehet kapcsolni, vagy már eleve be se lehet kapcsolni.
A szerelő szerint azzal az elemmel, amit én használok egy gép se működne, vagy csak rövid ideig. (sima középkategóriás nem tölthető ceruzaelem).. Kezdetektől ilyen jellegű elemeket használtam és régebben működött.
AZt mondta, h vagy tartóselemet vegyek vagy tölthetőt... Mert az hosszú távon jobban megéri.. Váltig állította h működni fog ha veszek másféle elemet.
Elképzelhető h tényleg ez segíthet? Mennyi lenne egy ilyen tölthető elem töltővel együtt? Hol lehet ilyesmi tvenni?
Köszönöm előre is.
köszönöm
Az hogy lehet h sima ceruzaelemmel nme működik?
Nem értek hozzá sajnos, de érdekel a dolog működési mechanizmusa. Korábban sima ceruzaelem is jó volt a gépbe :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!