Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » HD kamerával felvett videóból...

HD kamerával felvett videóból hogyan lehetne DVD-t készíteni?

Figyelt kérdés

Canon HD kamerával készítettem videót (felbontás: 1440x1080). Kb. 5 óra 30 percet és több mint 20 GB. Egyenlőre nincs még Blu Ray lejátszóm és Blu Ray írom sem a számítógépembe.

Hogyan lehetne ebből DVD-t készíteni? Nem akarnám 5-6 DVD lemezre kiírni a felvételt.

Előre is köszönöm!

2013. szept. 3. 17:11
 1/4 Una ***** válasza:

Két kiváló programot tudnák javasolni, az egyiket én is itteni tipp alapján ismertem meg.

Az egyik a Format Factory ami egy média svjáci bicska de amit még jobban ajánlok az Any Video Converter. Ez a tömörítetlen AVI felvételeimet (autós black box felvételek) kevesebb mint tizedére tömöríti alig észrevehető minőségromlással. Mindkét program képes egyenesen DVD formátumba is tömöríteni de mindkettőnél széles körben válogathatsz az egyéb formátumok és tömörítési ráták között is.

2013. szept. 3. 19:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2013. szept. 3. 19:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Először szerkesszem meg a teljes videót, és utána konvertáljam át kisebb formátumba; vagy először a nyers videó klipeket konvertáljam át és úgy szerkesszem meg?
2013. szept. 3. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerkeszt, majd konvertál: lassabb, de jobb eredmény.

Konvertál, majd szerkeszt: gyorsabb, de gyengébb minőség.

Movie Maker egy primitív program, de ezeket nagyjából tudja.

2013. szept. 3. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!