Miért csak 15 percig tartja meg az ATM kamera felvételt?
Teljesen ki vagyok kelve magamból.
Visszaéltek a kártyámmal,és a bankban (OTP) közölték,hogy MINDEGYIK csak 15 percig tartja meg a felvételt.
Kérdem én,ez mire elég?
A rendőrség a térfigyelő kamerát nyílván nem fogja nézni,már ha volt egyáltalán...
Tegnap még vett le pénzt ez a valaki,és ma mondta a bank,hogy hivatalból feljelentést tesznek,illetve én is megtettem a magam részét.Mikor mondtam ezt a kamerás dolgot azt mondta csak 15 percig él,személyiségi jogokra hivatkozva.
Ráadásul egy tök idegen városban szedte fel a suskát.
Mindegy, tegyél feljelentést és kész. A rendőrség majd megnézi a kamerát, neked úgysem adják ki. Akivel beszéltél, nem biztos, hogy képben volt. A személyiségi jogoknak ilyen formán semmi köze a dologhoz, a "mindegyik" pedig téves állítás.
Mellesleg a bank kötelessége, hogy kártalanítson, amennyiben nem bizonyítható, hogy rosszhiszeműen jártál el.
A kérdésed: 2013.09.03 indult.
A hír a kamera rendszerekről: 2013.09.24-ben készült.
Szia. Ne haragudj hogy konkrét választ nem tudok erről adni, de meg tudom mutatni egy cikkben, hogy épp hol tart a kamerás biztonság.
Bár egy felvétel hosszát nem írják benne, de a minőséget és a rendszer kiépítettségének "szar(k)szerű működése" mélységesen elszomorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!