Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Miért csak 15 percig tartja...

Miért csak 15 percig tartja meg az ATM kamera felvételt?

Figyelt kérdés

Teljesen ki vagyok kelve magamból.

Visszaéltek a kártyámmal,és a bankban (OTP) közölték,hogy MINDEGYIK csak 15 percig tartja meg a felvételt.

Kérdem én,ez mire elég?

A rendőrség a térfigyelő kamerát nyílván nem fogja nézni,már ha volt egyáltalán...

2013. szept. 3. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Hazudtak neked , ennyi a történet. Megtartják azt sokkal tovább is csak meló van vele át kell nézni és a munka büdös.
2013. szept. 3. 16:51
 2/10 A kérdező kommentje:

Tegnap még vett le pénzt ez a valaki,és ma mondta a bank,hogy hivatalból feljelentést tesznek,illetve én is megtettem a magam részét.Mikor mondtam ezt a kamerás dolgot azt mondta csak 15 percig él,személyiségi jogokra hivatkozva.

Ráadásul egy tök idegen városban szedte fel a suskát.

2013. szept. 3. 16:54
 3/10 A kérdező kommentje:
szóval nem hiszem,hogy hazugság,mert miért lenne akkor a kamera,ráadásul ők hamarabb megtették a feljelentsét mint én(1 órával)
2013. szept. 3. 16:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor miért vannak bemutatva képek tv-ben ami atm-mel készültek? Ott sem reagált senki 15 percen belül, elhiheted.
2013. szept. 3. 17:02
 5/10 A kérdező kommentje:
a kártyámmal nagyon csúnyán visszaéltek,mégis ezt mondta. Egyébként teljesen jogos amit írtál.
2013. szept. 3. 18:25
 6/10 A kérdező kommentje:
és ha a bank tett feljelentést mikorra várhatom,hogy behívnak?Mutatnak majd Önök szerint ATM felvételt?
2013. szept. 3. 18:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha ők azt állítják hogy a felvétel automatikusan törlődik 15 perc után akkor mégis mi értelme lenne a kamerának ? Mert ha valakitől ellopják a kártyáját vagy klónozzák és lehúzza valaki a pénzt ,akkor az esetek többségében mire reagál a tulaj, felhívja a megfelelő számot ,ott megértik a problémát stb addig már ki is futott a 15 percből. Szóval nagyon sántít a dolog. Ez kb olyan hogy mikor ellopják valaki autóját a szinte teljesen bekamerázott városban ,akkor is pont nem néz oda egy kamera sem és pont nem rögzít semmit.
2013. szept. 3. 21:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Én ezt értem és egyet is értek!De akkor miért mondták?Ők kezdeményezték a feljelentést is.Így pláne nem értem.
2013. szept. 3. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Mindegy, tegyél feljelentést és kész. A rendőrség majd megnézi a kamerát, neked úgysem adják ki. Akivel beszéltél, nem biztos, hogy képben volt. A személyiségi jogoknak ilyen formán semmi köze a dologhoz, a "mindegyik" pedig téves állítás.

Mellesleg a bank kötelessége, hogy kártalanítson, amennyiben nem bizonyítható, hogy rosszhiszeműen jártál el.

2013. szept. 3. 23:27
 10/10 broaktor2 válasza:

A kérdésed: 2013.09.03 indult.

A hír a kamera rendszerekről: 2013.09.24-ben készült.

Szia. Ne haragudj hogy konkrét választ nem tudok erről adni, de meg tudom mutatni egy cikkben, hogy épp hol tart a kamerás biztonság.

[link]

Bár egy felvétel hosszát nem írják benne, de a minőséget és a rendszer kiépítettségének "szar(k)szerű működése" mélységesen elszomorító.

2014. júl. 15. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!