Ti hogyan vásároltok Tévét? A képernyő szépsége szerint, mennyire jó boltban a képernyője, tiszta éles szép színek, vagy csak a tévé adatait szerint?
Én teszteket, véleményeket szoktam olvasni, plusz kép/fogyasztás/tudás-t szoktam megnézni.
A boltban lévő TV úgy van beállítva és olyan film megy rajta, hogy minél szebb képe legyen...meg neon fény van, így csalóka a dolog.
Méret (ne legyen indokolatlanul nagy) 55 cm körülieket szoktunk nézni.
Nekem fontos, hogy ne legyen fakó és szemcsés a kép.
Telt színeket, éles képet keresek.
Az névtelen márkákat hanyagolom (BEKO, OK, Vortex, Gaba) hiába jók, túl nagy összeg ahhoz, hogy lutrizzak.
Előnyös a HDMI kábel, hogy gépet/fényképezőt könnyen lehessen csatlakoztatni és, hogy az USB-t is tudja kezelni. Ha most vennék, már olyat néznék, ami bírja az 1080 p felbontást. Garancia, bontatlan csomagolás is fontos, ezért néhány outlet kilőve. LG & Samsung amit legtöbbször vásároltunk eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!