Szerintetek milyen gép a Nikon D3100?

Figyelt kérdés
"Ismerem" a gépet,nem kell belinkelni ilyen infókkal teli oldalt!Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi!

2013. aug. 27. 14:44
 1/3 A kérdező kommentje:
Modellfotózásra kellene!De nem ilyen profi fotózásra kell gondolni!:)
2013. aug. 27. 14:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem rossz gép, tudod majd portrézáshoz is használni. (Persze amennyiben kened-vágod a manuális beállításokat is, úgy gondolom ez a minimum)

Nekem a D3100 egyik "tesója" a másodgépem, szóval majdnem ugyanaz a kettő.

De olykor azért előfordult, hogy ezzel portréztam. Teljesen helytállt nincs vele semmi gond.

Sokaknál látom, hogy műteremben is használnak D3000-et is, D3100-at is, szóval attól, hogy a gép belépőszintűnek van besorolva minden másra is alkalmas lehet. Csak attól függ, ki hogyan tudja használni. Mennyi tehetsége, kreativitása van... na meg persze, az objektív...

Ha jól sejtem kültéren szeretnél modellt fényképezni - ahhoz pedig a legjobb a fix50mm-es nagy fényerejű obi.Bár sokan portréznak a 18-55mm-es kittel is. Még kell majd legalább egy rendszervaku és/vagy derítőlap is. (Bár említetted, hogy nem profi fotózásra gondolsz, úgyhogy akkor ezt az utóbbi részt nem muszáj figyelembe venned)

2013. aug. 27. 15:04
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. aug. 27. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!