Van olcsó de mégis jó fényképezőgép? Ami nem méregdrága.
Figyelt kérdés
Szeretnék egy fényképezőgépet de mindegyik annyira drága, nem tud valaki egyet ami kicsit olcsóbb de jó is?2013. aug. 21. 17:40
1/5 anonim válasza:
Bármelyik kompakt gép megteszi csak legyen benne optikai képstabilizátor. Nekem speciel egy kis panasonicom van és rossz képet még nem nagyon csinált. Manapság mindenki féltégla nagyságú gépekkel jár. Ez a divat miközben lehet sosem használják ki.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. aug. 21. 17:44
3/5 anonim válasza:
A legjobb kompakt fényképezőgép szerintem a Nikon Coolpix S3500. Már 30ezer Ft-tól kapható, viszont 20,1 MP-es felbontása van! Ezen kívül 7x-es optikai- és 4x-es digitális zoom, képstabilizátor, 2,7" LCD-kijelző, 25 MB belső memória+ memóriakártya-nyílás, sorozatfelvétel, Li-Ion akkumulátor stb. Egyszerűen szuper!
4/5 anonim válasza:
"viszont 20,1 MP-es felbontása van"
Ez semmit nem számít. 5-6 MP felett minden jó. A képminőség a dinamikai tartományon, és még inkább a zajon áll, vagy bukik, ha a szenzort nézzük. Az optika pedig a szenzornál is fontosabb.
"4x-es digitális zoom"
A digitális zoom egyszerűen annyi, hogy belenagyít a képbe, mint ahogy az egy asztali képnézegető tenné. Nem sok értelme van, utólag számítógépen sokkal jobban lehet interpolálni (nagyítani) a képet.
"25 MB belső memória"
Nagyjából semmire sem jó, plusz USB kábel kell a lehíváshoz, amikor ma már minden laptopban van SD olvasó.
Más:
Olyan gépet keress, amin vannak manuális beállítások, pl. Fuji s sorozat, vagy Canon SX-ek. 40 ezer körül már kapni ilyet.
5/5 anonim válasza:
#3-as vagyok! "5-6 MP felett minden jó" Igaz, de minél nagyobb a pixelszám, annál jobban nagyítható a kép úgy, hogy éles marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!