Picurka kérdése:
Mi a véleményetek a Sony H200-as fényképezőgépről?
Figyelt kérdés
kezdő fotós vagyok és ezt a gépet vettem meg és kiváncsi vagyok mások véleményére2013. aug. 20. 14:16
1/1 anonim válasza:
Fényképező társak vagyunk akkor ^^ nekem holnap fog megérkezni remélhetőleg, mivel most rendeltem a napokban. Nekem az tetszett benne, hogy 21 megapixeles, 26x zoom-os, és hogy 30 mp zárideje van és mind ezt 50 ezer forintért. Véleményt még nem mondok, de biztos jó lesz! Az 5 megapixeles telefonomtól biztos jobb lesz xD. Már alig várom, hogy barátnőmmel kimenjek fotózni mindenféle helyre virágot, házakat, állatokat, tájat és makro-t fotózni, ja meg persze őt is..xd majd ha mindezt befejeztük, felmegyünk hozzánk és besötétítem a szobát és fényfesteni is fogunk. ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!