Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan tudok alul és túlexponá...

Hogyan tudok alul és túlexponált képeket készíteni? (HDR)

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok alul, valamint túlexponált képeket készíteni. HDR képeket szeretnék összerakni, és láttam, hogy az eljárás az, hogy készítenek 3 vagy több képet, amelyek alul és túlexponáltak, valamint megfelelően exponáltak. Próbáltam úgy, hogy a rekeszt minimumra, középre, és végül maximumra nyitottam, de szerintem nem helyesen csináltam.
2013. aug. 20. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Normál képnél egy adott rekesznyíláshoz adott idő tartozik.

Túlexponáltat úgy tudsz készíteni, hogy változatlan rekesznél növeled az időt, vagy változatlan időnél jobban nyitod a rekeszt.

2013. aug. 20. 10:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Milyen géped van? Expo kompenzációt kell rajta keresni, a rekeszt ne bántsd!
2013. aug. 20. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Rekeszt ne piszkáld, mert azzal a mélységélesség is változik (nézz utána, mi az!), ami megnehezíti kissé a hdr-t...

Expo-kompenzálást keresd meg a leírásában, vagy manuális módban a záridőt változtasd.

2013. aug. 20. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!