Ez pixelhiba lehet a fényképezőgép LCD kijelzőjén?
Figyelt kérdés
Nemrégiben vettem egy új fényképezőt. Nincs vele semmi gond, csak felfigyeltem rá, hogy az LCD kijelző egyik részén ilyen kis kék pont jelent meg (pár pixelnyi méretben). Azt gondolnám, hogy pixelhiba, de vannak érdekességei ennek a kis kék pontnak. Először is úgy viselkedik, hogy nem mindig van ott (habár mióta felfedeztem elég sűrűn ott van, de van amikor úgy kapcsolom be, hogy nincs ott). A fényképeken nem látszik meg, viszont, ha videó felvételt rögzítek, akkor a számítógépen lejátszva ugyan ott van az a kis kék folt... Ezen nagyon meglepődtem amúgy. Az is érdekes, hogy amikor ez a folt ott van, és belépek a menübe vagy visszanézem a képeket eltűnik. Tehát csak akkor áll fenn, ha rögzíteni akarok. A készülékre van 2 év garancia amúgy, de nem tudom, hogy ez most mi??2013. aug. 14. 19:25
1/2 anonim válasza:
Szia. Milyen típusú/márkájú gép ?
2/2 A kérdező kommentje:
Igen!
2021. aug. 10. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!