Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan tudom a fényképező...

Hogyan tudom a fényképező gépről a képeket feltölteni a számítógépre?

Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki, mindig a fiam csinálta, most én próbálom, bejön egy új mappa, de az mindig üres. Légyszi segítsetek :)
2013. aug. 2. 19:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jajj, köszi :)
2013. aug. 2. 20:44
 12/17 A kérdező kommentje:
Oké, látom a képeket a gépem. de hogyan tudom menteni??? Vagy letölteni??? Mert ha kihúzom a kábelt, már nem találom, sőt, el sem tudom küldeni, mert hiába tallózom nem találja, azt írja ez a fájl üres.
2013. aug. 2. 21:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Jó, feladtam, majd holnap kérek segítséget.
2013. aug. 2. 21:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Windows fájl műveletek. Kijelölöd és áthúzod a PC-n egy adott mappába. Ahogy korábban is írtam.
2013. aug. 2. 21:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Megtettem, de azt írja, ez a parancsikon nem érhető el. Grrrrrrr :)))
2013. aug. 2. 21:36
 16/17 anonim ***** válasza:
kijelölöd a képeket a mappában és jobb egérrel kattintasz egyet az egyik kijelölt képen. Rámész, hogy másolás utána pedig megkeresed a mappát ahová fel szeretnéd másolni és beillesztés.
2013. aug. 3. 15:48
 17/17 Keletföld válasza:

Kétféleképpen lehet képet átmenteni.

Az egyik megoldás, amikor a fényképezőgéphez tartozéknak adott USB adatkábelt összedugod a számítógéppel.

(Ilyenkor általában nem árt, ha a fényképezőgéphez adott valamilyen foto- és képkezelő szoftver szintén fel van telepítve. Vagy CD-n adják a géphez - vagy

- ha éppenséggel nem,

akkor az a netről /többnyire a gyártó weblapjáról/ általában letölthető)

A másik megoldás, ha veszel egy USB dugós memóriakártya-olvasót. Persze többnyire olyan kell, amilyen kártya a fényképezőgépedben is van. Ezekből elég nagy a választék és vannak univerzális, szinte minden, ma élő tipusra készült kártyaolvasók is.

Többnyire néhány százasért már lehet kapni pl. SD olvasókat (az ONE EURO boltokban 300 Ft).

Arról simán átmásolható bármiféle fényképezőgépes képfájl.)

A régebbi Olympus-okhoz még XD olvasó kellett, ám a mostaniak legtöbbje már elboldogul az SD sorozattal.

2013. aug. 20. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!