Szerintetek a három gép közül melyik a legjobb?
Nem egyértelmű, hogy a canon a jobb, de összességében valószínűleg azzal jársz a legjobban.
Engem zavarna, hogy nincs kereső a canonon (se a sonyn), a Fuji ebből a szempontból jobb. Lehet, hogy nema legfontosabb, de én DSLR-en pl mindig a keresőt használom, mellesleg sok esetben kényelmesebb a használata, mint az élőképé.
A canonnál ugyan azt írják a táblázatban, hogy 50 cm a legkisebb tárgytávolság, amire még tud fókuszálni, de másik leírásban 1cm-t olvastam, gondolom van makro mód. Így ez valamivel jobb, mint a Fuji 2cm-e.
A Canonnak optikai stabilizátora van, a Fujinak érzékelő-eltolásos. A kettő közül az optikainak valószínűleg jobb a hatásfoka, de az érzékelő eltolásos is működik.
Összességében én a Canont választanám, de fájna a szívem egy optikai keresőért :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!