Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Tudnátok ajánlani jó, ütésálló...

Tudnátok ajánlani jó, ütésálló fényképezőgépet?

Figyelt kérdés

Szórakozás céljából szeretnék venni.

Elegem van abból, hogy már a sokadik fényképezőgépem megy tönkre attól, hogy valahonnan leesik.

2013. júl. 25. 08:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Talán vigyáznod kellene rá.

Nincs olyan hogy tartós gép ezekbe olyan lencsék vannak még a digitálisba is amik ha elcsúsznak vége a dalnak.

Nekem volt egy sony fényképezőm már nagyjából 6 éves, tavaly csak homályos képet készített egyszerűen nem tudtam mi a retek baja volt. Akkor ugye vettem másikat jó sok pénzért mert én komolyan is fotózgatok ám, tehát nem ész nélkül kattintgatok le mindent.

A lényeg hogy szétszedtem, és a lencse nagyon gyönyörűen elvolt csúszva benne. Mivel szerencsére egyáltalán ne lett karcos és gumikesztyűvel mertem csak hozzányúlni így szépen a helyére raktam, összecsavaroztam és erre nem tökéletes már megint?-.- Én meg kidobtam vagy 40 ezret egy másikra.....

Szóval próbáljátok meg megcsinálni mert ha van már 3 géped akkor minek költsél meg egyre, mert olyan tartós gép nincs amilyet te akarsz, vagy ameddig nem tanulsz meg vigyázni rá ne is vegyél.

2013. júl. 25. 08:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem sokra mentem a válaszoddal, de azért köszi.

Én vigyázok az összes értékemre, ha már megdolgozom az árukért. Nem az én hibámból esett le és nem is pár hónapos gépről van szó, hanem 5 éves volt, szóval kérlek ne prédikálj, hogy mekkora egy béna vagyok, hogy nem tudok odafigyelni a dolgaimra.

2013. júl. 25. 09:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Nézz körül pl. az Olympus TOUGH sorozatban!

Víz-, fagy- és ütésálló gépek.

Bizonyos szintig.

2013. júl. 25. 09:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megnézem őket.
2013. júl. 25. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!