Hogy tetszik a "blogom"?

Figyelt kérdés

Természetesen saját képekkel, amiket próbálok napi szinten frissíteni. Tegnap kezdem el, minden napra 1 vagy több képet tervezek. Kezdetnek felraktam párat, hogy tudják/tok miről is van szó.

www.budapestmotion.tumblr.com

2013. júl. 18. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
sok értelmét nem látom, több tucat ilyen tumbli van.. a fotóid amúgy meg jók, bár látszik rajtuk, hogy nem régóta csinálod/csak hobbi szinten :D
2013. júl. 18. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy saját képek, az Exif adatok szerint némelyiket Reiner Péter készítette 40D-vel, másokat Kovács Bálint 60D-vel, megint másik 1100D-vel készült, és van, ami nem is tartalmaz Exif infót.

Szóval?

2013. júl. 19. 09:55
 3/7 A kérdező kommentje:

Kizárt, hogy 1100D-vel készült kép lenne fent. Előző gépem 40D volt, használtan vettem Reiner Pétertől (1000D után). A nevet én is észrevettem, sajnos utólag már nem tudom módosítani.

Remélem ezzel mindent tisztáztunk :)

2013. júl. 19. 14:18
 4/7 anonim válasza:
szerintem nagyon jók:) így tovább
2013. júl. 23. 15:01
 5/7 anonim válasza:
Majd ha te magad készíted hozzá a képeket akkor lesz még szuperebb szerintem. :D
2013. aug. 5. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kell azonnal meggyanúsítani mindenkit, akinek jók a képei, hogy nem ő csinálta.

Nekem tetszenek a képeid. Vannak benne nagyon jók, olyanok is, amik kevésbé ragadnak meg.

A blog formája kevésbé jön be, nem annyira látványos, de a képek jók.

2013. aug. 6. 10:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyetlen kép van, ami nem saját, de ezt mindenhol meg is jelöltem.
2013. aug. 9. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!