Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan tudom kikapcsolni az...

Hogyan tudom kikapcsolni az írásvédettséget a fényképezőgépemről?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek, mert nem tudom kikapcsolni é nem enged semmit fényképezni.Nagyon szükségem lenne rá. Ha számít valamit, akkor a fényképezőm Olympus. Köszi előre is!

2013. júl. 18. 16:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a fényképezőgépben lévő memóriakártya írásvédett.

Vedd ki és nézd meg és van rajta egy kis "pöcök". Azt told át az ellenkező állásba, rakd vissza a gépbe és próbálj újra fényképezni.

2013. júl. 18. 18:15
 2/11 Y-Cápa válasza:
Az, hogy hogyan állíthatod vissza függ attól, hogy a fényképezőgépen állítottad be az írásvédettséget, vagy a számítógép használatával. Ha a fényképezőgépen, akkor nem tudok segíteni, mert életemben 1-szer volt dolgom Olympus-szal, akkor is 8 éves voltam. Ha gépen akkor próbáld meg azt, hogy csatlakoztatod a géphez a fényképezőgépedet és a fényképezőgép ikonján/nevén "jobb-klikk"-elsz kiválasztod a "Tulajdonságok" vagy ha angol a gép "Properties"-t. Itt a megjelenő ablaknál keresel valami olyasmit, hogy írásvégettség. Ha be van pipálva "pipáld ki", menj végig a füleken és keressgélj. De akár azt is el tudom képzelni, hogy ha (olympus cég által készített) programot használsz a képek/videók gépre való átmásolására, ott állítottál át valamit. Itt sem tudok mást javasolni, mint hogy keresgélj. Sok szerencsét ;)
2013. júl. 18. 18:23
 3/11 Y-Cápa válasza:
Az előző válaszolónak igaza lehet. Erre nem gondoltam. Először hallgass rá.
2013. júl. 18. 18:23
 4/11 A kérdező kommentje:
át kapcsoltam azt a ki pöcköt, de semmi. Megnéztem a gépen is és nem találtam sehol.. szerintem a fényképezőn állítottam valamit de nem találom:/ azért köszi a válaszokat
2013. júl. 18. 19:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Mi a pontos típusa a gépnek? Ha átkapcsoltad a "pöcköt" akkor arra figyelj, hogy NE a "lock" felirat mellett legyen.
2013. júl. 20. 11:42
 6/11 anonim ***** válasza:
+ tipp: le tudod formázni az SD kártyát amikor a gépben van? Tehát a gép menüpontjából kiválasztva a formázást. Mert lehet ez kell előtte, hogy használni tudd.
2013. júl. 20. 12:29
 7/11 A kérdező kommentje:

a gépem Olympus T-100

megpróbálom átformázni.Köszi

2013. júl. 20. 16:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Elolvastam a kézikönyvét a fényképezőnek:

[link]

Kiír valami hibát ? A manuál 51. oldalán vannak a hibaüzenetek.

2013. júl. 20. 20:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Egy téglalapban van az a felkiáltójel és alatta ki van írva hogy Írásvédelem.Megpróbálok megkérni egy ismerősömet aki jobban ért ezekhez hátha neki sikerül.. nemtudom mi lehet:/ és köszi a válaszokat!:)
2013. júl. 21. 23:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor a hibaüzenet egyértelműen arra utal, hogy a kártyán lévő pöcök van rossz helyen, vagy rossz a kártya.

Próbáld meg másik kártyával.

2013. júl. 22. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!