Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Véleményetek szerint a Nikon...

Véleményetek szerint a Nikon vagy a Canon gépek a jobbak?

Figyelt kérdés
ilyen nagy objektíves gépre gondolok:) kezdő vagyok, nem tudom melyik a jobb:)köszönöm:)
2013. júl. 15. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Tükrösre? Azoknak cserélhető az obi... Nos van ki erre, van ki arra esküszik. Nekem a cannon a szimpibb.
2013. júl. 15. 11:22
 2/7 A kérdező kommentje:
igeen ilyen tükörreflexesekre gondoltam:) köszi a választ:))
2013. júl. 15. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Ahh ne tegyél fel ilyen kérdést, mert ebből csak háború lesz.

Mindkét márka nagyon jó, de nekem személy szerint a Nikon jön be :)

2013. júl. 15. 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, ez is igaz. Mindkettő nagyon jó. Nekem azét a canon a szimpibb, mert a tükrös előtt volt kompaktba, és nagyszerű volt, nyomtatómban sem csalódtam, így leragadtam a márkánál. :)
2013. júl. 15. 16:56
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)) és kezelni melyiket egyszerűbb?:))
2013. júl. 15. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Bemész az üzletbe és kézbe veszed, próbálgatod. Akkor rájössz neked mi az egyszerűbb. Nekem mindig is Canon gépeim voltak, teljesen elégedett vagyok vele, de biztosan a Nikon sem rossz.
2013. júl. 15. 18:38
 7/7 anonim válasza:
Nikon
2013. júl. 17. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!