Betterbait kérdése:
Legolcsóbb Full Frame-es Canon DSLR?
Figyelt kérdés
Magamnak keresek Full Frames Canon DSLR-t, melyik lenne a legolcsóbb?2013. júl. 10. 20:10
11/14 anonim válasza:
Azért az érdekelne, hogy az 5D mkIII milyen aspektusból nem profi váz?
12/14 anonim válasza:
A Canon professzionális szériája az 1-es széria, így most az 1D X az 5D széria nem professzionális, hanem félprofesszionális vázakat takar. Állandó tévhit, hogy a kétszámjegyűek profi, félprofi vázak, sajnos ez nem így van. Ez nyilván a fent leírtakból táplálkozik (rendszeres, hogy bizonyos szolgáltatók így hivatkoznak rájuk, mint a saját eszközeikre, bár azt sem értem, hogy a megrendelőnek mi köze a technikához de ez egy másik sztori).
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tök segítő készek voltatok, úgyhogy tényleg nagyon köszönöm :)...az 5d3-at tényleg félprofi váznak tekintik, holott szerintem messze piacvezető minőséget képez, de a Canonnak vannak ugye az 1-es gépeit amit már kollega említett, és ezeket hívják "profi váznak"....logikát nem kerestem benne, meghagytam magamban, hogy ha eljutok odáig, akkor egy 5d3-is az álmok álma lenne :D...köszönöm a válaszokat, elképzelhető, hogy használ 5D2-t veszek :)
2013. júl. 11. 15:32
14/14 anonim válasza:
A Canon Europe honlapja szerint jelenleg három aktív profi Canon váz van: 1D X, 5D mkIII, 1D C.
Tehát továbbra is érdekelne, miért nem profi váz. Erre eddig egyikőtök sem válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!