Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Vásárolni szeretnék az ebay-en...

Vásárolni szeretnék az ebay-en hogy tudom ezt megtenni?

Figyelt kérdés
Piacon vásároltam egy digitális fényképező gépet,és mikor hazaértem rá kellett jönnöm hogy nincs benne optika, az optika eleje egy papírzsepivel lett kitámasztva hogy ne lötyögjön.

2013. júl. 6. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:

és hogy kerül ide az ebay?

ha egy ilyen átverést nem vettél észre, miből gondolod hogy fogsz tudni választani megfelelő objektivet?

2013. júl. 6. 17:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Mi lenne ha a kérdésre válaszolnál, és nem fikáznál? Nem azért tettem fel a kérdést, hogy kigúnyoljanak.
2013. júl. 7. 07:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt véletlenül se áruld el, milyen gépet vettél...

Amúgy valószínű hogy nem is vertek át. A DLSR kategóriában a "fényképezőgép" az csak a gépet jelenti, az objektívet külön szokás megvenni.

2013. júl. 7. 14:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek valószínűleg én vagyok az ostoba,hogy ezt nem tudtam de, az én fényképező gépem egy samsung es15 típusú kompakt fényképező,amiben tudomásom szerint nem cserélhető az optika.Legalább is mikor a műszerész haverommal szétszedtük nem úgy nézett ki. Az ebay-en viszont a típusa alapján találtam új és használt optikákat is viszonylag megfizethető áron amit magyarországon lehetetlen beszerezni.
2013. júl. 7. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Bocs, az "objektív nélkül" nekem azt jelentette, hogy DSLR vázat vettél.

Ha kompaktot vettél objektív nélkül, akkor azt csak alkatrész-árban szabad megvenni, annyit megért...

Az objektívet én is megtaláltam, kb. 5000 Ft, annyit még megér, ha azt beépítve üzembe lehet helyezni a gépet.

Létrehozol egy ebay fiókot mondjuk itt (ez az ebay.uk, de a az árú adatbázis közös, csak jobban szeretek angliából vásárolni, mint a tengerentúlról):

[link]

Létrehozol egy paypal fiókot, hogy fizetni is tudj, itt:

[link]

Ehhez kell egy lehetőleg MasterCard bankkártya, anélkül nem fog menni. A paypal azért jó, mert így nem kell senkinek sem kiadnod a bankkártya számod, csak a paypalnak. Vevő védelme is van: már vagy ötven vásárlásom volt, amikor egy angol eladó meg akart malmozni egy kicsit hamis trackingnumberrel, időhúzással. Egy hónap után panaszt tettem az ebaynél, és azonnal leemelték az illető számlájáról a pénzt, harmadnapra rá visszakaptam.

2013. júl. 7. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!