Vettem egy Cannon EOS1100D fenykepezogepet. A gondom az lenne, hogy fenykepezeskor beallitom az optikai zoomot. De keves, a tavolsag veget. Ranyomom meg a digit. Zoomot. Exponalas utan, vissza nezem a kepet, es csak az optikai zoom hatasat hasznalta?
A fent nevezett készülékben nincs digitális zoom.
El nem tudom képzelni, mit állítgatsz, de hogy nem a digitális zoomot, az biztos.
Ez egy komolyabb gép, nincs benne digitális zoom. Az élőképen azért tudsz dolgokat közelebb hozni, hogy az élőképes fókuszálás könnyebb legyen.
A digitális zoom annyi, hogy a képet utólag megvágod, ezt megteheted PC-n bármilyen fotószerkesztővel.
Nem tudom, mire gondolsz. Egy tükrös gépben nincs sem digitális, sem optikai zoom.
Az éppen rátett objektíven múlik, hogy mennyit tudsz zoomolni, de digitális zoom egész biztosan nincs rajta. Olvasd el a kezelési útmutatást!
Rájöttem. Egész nap ez járt a fejemben és rájöttem. A kérdező szerintem kompakthoz van szokva és fogalma sincs, mire való az a kis üveg kukucskáló a szép nagy LCD fölött.
Márpedig ha csak a LiveView-t használja, akkor érthető, miért gondolja digitális zoomnak...
Kérdező: biztos vagy benne, hogy szükséged van neked egy ilyen gépre?
Koszonom szepen a kimerito valaszokat :-)
Tenyleg mas gepekhez vagyok hozza szokva. De most valtottam. Ha nem kerdezek, nem tanulok. :-)
A kerdesemre a valaszokat, nagyon szepen koszonom. A megjegyzeseket meg ......
Nem mindenki ugy szuletik, hogy a kis kukucskalon bujik ki egy komolyabb geppel :-) :-) :-)
Nem mindenki? Senki sem.
Viszont sokan vannak, akik nem vesznek feleslegesen olyasmit, amire nincs szükségük... Neked miért kellett egy tükrös gép?
Elkanyarodtunk nagyon a kedestol.
Kinek mire van szuksege? Hat ide nagyon sok valaszt lehet irni. De mindenki maga donti el es nem mas. Meg te sem!! Feleslegesen vettem vagy sem. Az majd kiderul.
Ezt bizzuk a jovore. En inkabb azt tartanam feleslegesnek, hogy mar a harnadik valasz jon. Minek neked? Felesleges neked. stb.... --Na, ez felesleges--
Nem felesleges megvenni, hiszen mindenki elkezdi valahol. De vedd a fáradságot, és olvasd el az útmutatót. Tényleg nagyon sok hasznos dolgot leírnak benne az alapvető beállításokról.
Amit elolvasol, azt próbáld ki a gyakorlatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!