Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Sony DSC-W710 jó fényképezőgép...

Sony DSC-W710 jó fényképezőgép, ebben az árkategóriában?

Figyelt kérdés

25-ért lehet kapni 4GB memóriakártyával.

Köszi előre is a válaszokat!

Esetleg akinek van tapasztalata ezzel a géppel,az légyszi írjon,hogy milyen!

2013. júl. 2. 10:05
 1/6 A kérdező kommentje:
Jó hát!Kösz a semmit már megvan a gép!Ajánlom mindenkinek nagyon jó gép és megéri az árát bőven!
2013. júl. 3. 20:50
 2/6 anonim válasza:
megkérdezhetem,hogy hol vetted?Én is Sonyn gondolkozom, a w-ken, csak nem tudom melyik legyen :) sok funkció van benne?könnyű akezelhetősége?
2013. júl. 4. 16:54
 3/6 anonim válasza:
Még annyit kérdezhetek, hogy mi a különbség pl a w710S w710B között?
2013. júl. 4. 16:58
 4/6 anonim válasza:
azok a színek lennének csak? :)) bocsi, németes vagyok :D
2013. júl. 4. 17:03
 5/6 A kérdező kommentje:
cső!Auchanba adták 4gb kártyával 25-ér két év garival,amúgy fasza gép!Autómatikusan tudja pl ha nagyon közeli a kép,akkor makró,meg ha sötét van éjszakai stb.Egyébként nagyon jól fényképez,megéri az árát 16:9-es felbontásba 12MP-t tud,a 16MP-t 4:3-ba tudja,én 16:9-en használom 12MP-en a wide-os tv/monitor miatt,a HD felvétel is tök jó!Az akksija nagyon jó 100képet/videót lőttem vele és még mindig tele van az akksi :D!És én sony párti vagyok azért is választottam ezt a gépet!Nekem a sony-val sosem volt bajom.
2013. júl. 8. 11:14
 6/6 anonim válasza:
én még a w620-ason gondolkozom..nagyon sok különbség nincs k9ztük, és 20 a w620 25e meg a 710-es, ezért gondolkodom még a kettő között
2013. júl. 8. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!