Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan tudom csatlakoztatni a...

Klapsz kérdése:

Hogyan tudom csatlakoztatni a Fujifilm fényképezőm az számítógépemhez?

Figyelt kérdés
Régen működött,de most hogy újra lett rakva a gépem nem akarja felismerni ill. beolvasni a fényképezőm( FujiFilm finepix s2980) a képolvasót sem hozza be, a hozzá kapott cd-t ez előtt sem használtam,de most hogy megprobáltam semmit sem ért.valaki tudna segíteni?
2013. jún. 27. 17:56
 1/2 omkrisztian92 válasza:

Szia!

Én 1500Ft-ért vettem USB-s kártyaolvasót...azon keresztül nekem működik...igaz nincsen újratéve a gépem...A kapott cédét és a géphez tartozó USB-t egyáltalán nem hazsnáltam még...

Kártyaolvasót esetleg szerezz be szerintem nem túl drága...hátha azzal működik...így jobbat nem tudok mondani...nem értek nagyon hozzá :(

2013. jún. 29. 22:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm c:
2013. júl. 17. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!