Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet ajánlan...

Milyen fényképezőgépet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nagyon szeretek fotózni(természet,táj,családi fotókat csinálni) De nem tudom h milyen fényképezőgép való nekem, még tini vagyok és zöld fülű a mostani gépünk lassan csinál képet és hamar lemerül, egy olyan fényképezőgépet keresek, ami nekem való(még nem nagyon értek hozzá, de akik tapasztaltabbak, azok biztos tudják milyen gép való kezdőknek) olyan 60ezres árkategória a legfelső ár amit ki tudnék érte adni, véleményeket tapasztalatokat várok, és h MILYEN GÉPET AJÁNLANÁTOK. a hasznos válaszokat előre is köszönöm

2013. jún. 9. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Heló!

Ha használtan, vagy leárazva tudnál szerezni egy Nikon D3000-t akkor nagyon jól járnál.

Lehet, hogy 65000-70000 lenne, de biztos, hogy remekül kiszolgálna.

Egyébként a állványod nincs, akkor javasolt annak is a beszerezése, még ha később is történik ez meg.

2013. jún. 9. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én először egy olyan masinát vennék a helyedbe, amely segítségével eltudnám sajátítani a fotózás alapjait, és ha már elsajátítottam a fotózás csinyát binját (készülék tudásának keretien belül), akkor vennék DLSR gépet. Nem írtad, hogy milyent szeretnél. Akus, ellemes, bridge, esetleg kompakt? Ami egy zsebben is elfér, és mindenhová magaddal bírod vinni.
2013. jún. 19. 16:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy az hogy milyen, csak 14éves létemre tudja pár használható képet csinálni, és a 60ezres árkategória a lényeg h annál drágább ne legyen :))
2013. jún. 19. 16:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Kompakt: -Canon PowerShot SX240, SX260, SX230

Bridge: -Canon PowerShot SX500

-Sony DSC-H200

-Fujifilm FinePix S4500

Ezek rendelkeznek manuális beállításokkal. Ki bírod hozni a lehető legtöbbet ezekből a gépekből. Csodát nem kell elvárni tőlük, de legtöbbször a fotóson múlik minden, és nem a gépen. Úgyhogy ha nagyon ügyes leszel, akkor ezekkel is lehet nagyon szép képeket készíteni.

2013. jún. 19. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!