Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Létezik olyan fényképezőgép...

Zsebii808 kérdése:

Létezik olyan fényképezőgép ami már kép csináláskor színesre fókuszálja a képet? (mint a PhotoScape csak nem kell át tölteni gépre. Stb. )

Figyelt kérdés

2013. jún. 8. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy színesre fókuszálja??
2013. jún. 8. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Zsebii, ha nem tudod, mit jelent egy kifejezés, ne használd, mert csak hülyének néznek. Kérdezd inkább olyan szavakkal, amiket ismersz.

Annak ugyanis semmi értelme, hogy "színesre fókuszál".

Mire vagy konkrétan kíváncsi?

2013. jún. 8. 16:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Kommentelők: bocsi, csak hát nem vagyok ebben jártas, nem is tudom, valahol láttam ezt a kifejezést. Igazából arra lennék kiváncsi, hogy van-e olyan fényképezőgép amit belehet úgy állítani, hogy amikor készítem a képet akkor az színesre csinálja. Tehát mintha áttölteném gépre és megszerkeszteném PhotoScape-val.
2013. jún. 8. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hm. A legtöbb fényképezőgép amit ismerek, alapból színes képeket csinál, nem kell még külön szinezgetni.
2013. jún. 8. 16:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Általában a fekete-fehér, vagy szépia képekhez kell külön bűvészkedés, a digit gépek túlnyomó többsége színes képet készít.
2013. jún. 8. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!