Zsebii808 kérdése:
Létezik olyan fényképezőgép ami már kép csináláskor színesre fókuszálja a képet? (mint a PhotoScape csak nem kell át tölteni gépre. Stb. )
Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 15:25
1/5 anonim válasza:
Mi az, hogy színesre fókuszálja??
2/5 anonim válasza:
Zsebii, ha nem tudod, mit jelent egy kifejezés, ne használd, mert csak hülyének néznek. Kérdezd inkább olyan szavakkal, amiket ismersz.
Annak ugyanis semmi értelme, hogy "színesre fókuszál".
Mire vagy konkrétan kíváncsi?
3/5 A kérdező kommentje:
Kommentelők: bocsi, csak hát nem vagyok ebben jártas, nem is tudom, valahol láttam ezt a kifejezést. Igazából arra lennék kiváncsi, hogy van-e olyan fényképezőgép amit belehet úgy állítani, hogy amikor készítem a képet akkor az színesre csinálja. Tehát mintha áttölteném gépre és megszerkeszteném PhotoScape-val.
2013. jún. 8. 16:06
4/5 anonim válasza:
Hm. A legtöbb fényképezőgép amit ismerek, alapból színes képeket csinál, nem kell még külön szinezgetni.
5/5 anonim válasza:
Általában a fekete-fehér, vagy szépia képekhez kell külön bűvészkedés, a digit gépek túlnyomó többsége színes képet készít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!