Olympus SP-620UZ vélemények?
Ilyen gépem van nekem is. Használtan vettem, semmi baj nincs vele. Leginkább makró képeket szoktam készíteni, de megállja a helyét tájkép készítésénél is. A 15x zoom-nak köszönhetően jó képeket lehet készíteni, de akkor már kell egy állvány vagy valami, hogy ne remegjen be.
Ha valami kérdésed van evvel kapcsolatban akkor kérdezz csak. :)
Értem köszi :) ilyet tervezek venni a ballagási pénzemből…
Főleg tájakat és villámokat és természetet szeretnék fotózni… egyik ismerősöm ért ezekhez és azt mondta hogy ha így szeretnék fotózni akkor vegyek egy 80-90 ezer forintos tükörreflexes gépet :) Te szerinted?
Am 14 éves vagyok
Igaza van az ismerősödnek. Nekem csak az a bajom evvel a géppel, hogy sok mindent nem lehet rajta manuálisan állítani. A másik pedig, hogy makróknál, ha közel van a fényforrás, akkor a fényképezendő tárgy szélén megjelenik egy ilyen kék homály: [link]
Ha meg van rá pénzed egy belépő szintű tükörreflexesre, akkor azt ajánlom, ha viszont csak próbálkozni akarsz és nincs is rá nagyon pénzed, akkor szerintem ez is megéri. Az enyémet használtan vettem 300000 Ft-ért. Ha használtan akarsz gépet venni, akkor jobb ha egy olyan ismerősöddel mész aki ért hozzá és úgy nem basznak át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!