Nikon D3100-at, hogy lehet beállítani, hogy külön meghajtóként kezelje a számítógép, és ne fényképezőgépvarázslóval kelljen szórakozni?
Nekem volt egy nikonom. Hamar meg is váltam tőle, most egy Fujim van.
Nálam úgy működött, hogy adatkábel bele kikapcsol állapotban, PC-be bedug, Nikon bekapcsol, akkor látta a gép mint USB meghajtót. Nálam is ez volt a probléma, csomószor kiírta hogy az USB gyorsabb kapcsolatra is képes, driver telepítése nem sikerült, vagy csak simán nem érzékelte. Vettem hozzá egy SD kértya olvasót, és szartam bele USB-s szopásokba. XD Aztán egyik napról a másikra nem akart zoomolnia gép. Volt rá gari bevittem szervizbe ahol feltételes gariba (mert hogy biztosan esett a kamera) akarták megcsinálni. Végülis kiderült, hogy a gépben ment valami szarrá. Egy hónap után újra beszart, újra szerviz, kihoztam adtam el a vaterán egyből. XD
A kártyaolvasó végszükségmegoldás!
A kártyák nagyon sérülékenyek, nem ajánlott őket ki-be tenni, gyakran kártyahibát okoz.
Én mindig az USB-t használom. Kábel bedug, gép bekapcsol. A tulajdonságokba megadod neki, hogy melyik mappába másolja a képeket automatikusan. Én soha nem használtam képvarázslót. :-)
"végszükségmegoldás"
Inkább teljesen alapmegoldás. 7 éves pályafutásom alatt egy kártyát sem törtem el, mondjuk nem is kínai vackot, hanem Sandisk Extreme sorozatot használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!