Kompatibilis ez az objektív?
A fényképezőgép: Nikon D 800 digitális
fényképezőgép váz
objektív: Nikon 70-200mm f/2.8 G
AF-S VR II IF ED
objektív
és
Nikon 24-70mm f/2.8 G
AF-S ED objektív
"16Gb-os kártya 10.000 Ft a jóféléből"
Te mondtad, csak jeleztem, hogy nem állja meg a helyét.
"Főleg, hogy egy sima Sata3-as vinyó is kiírja a 70Mb-ot ~2 mp alatt."
Persze, érdekes az export és a fájlmozgatás is, de még érdekesebb, hogy ha behúzol 200 képet a Camera RAW-ba, az mennyi idő alatt végez. Ebbe nem árt egy SSD, akkor gyakorlatilag azonnal megvan egy kép.
"1.2 milla legalább ez a szett"
Meg 2*2 kártya, egy százas. Meg 8 GB PC memória, és egy új proci, 50-80 ezer. SSD-t nem is írok, de már az sem mindegy, hogy 1.85 millió (valós bruttó ár), vagy 2.
"Szerintem nem ez lesz a kérdező gépe egyébként..."
Ebben tökéletesen egyetértünk.
"egyébként 8 vagy 16, tök mindegy..."
A CS 6 volt az első, ami támogat 16 GB RAM-ot és 8 magot, és használja is.
A D5100 szintjén (ami persze egy remek gép, ha jó objektíven vannak rajta), hobbi felhasználásra ezek kevésbé érdekesek. A D800-nál egy új géppel eseményenként 2-3 órát nyerek az utómunkában. Mindenki döntse el, ez kell-e neki.
Végül kiélesedés: ezt arra értettem, hogy a különböző korrekcióknál (torzítás, színek, szűrők) kell kb. ennyi, tehát egyről beszélnünk.
De igazad van, elnézést is kérek, a kérdés szintje nem indokolja, hogy ennyire részletkérdésekről vitázzunk.
Szia!
A kompatibilitással nincs gond!Ha magadnak akarod ezt a szettet ez egy kicsit túlzásnak értem kezdésnek,mert ez alaphangon is 1,8 millió! Bár én is szeretnék egy ilyen szettet,csak nincs rá keret :( !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!