Mi a véleményetek ezekről?

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok, hogy mi a tapasztalatotok, vagy éppen a véleményetek ezekről a fényképezőgépekről, vagy éppen melyiket ajánljátok nekem: családtagok fotózásához ( picibaba ), házi állatok, beltéri felvételek, tájképek készítésére.:)

Nikon coolpix l810

Nikon cooplix l820

Nikon coolpix l310

És még egy kérdés :) Ezek mind elemre működőek??? mert ezt sehol sem tudtam meg :)) Köszönööm :)

2013. máj. 26. 15:19
 1/2 A kérdező kommentje:
Nikon coolpix l320 nem 310 :)
2013. máj. 26. 15:29
 2/2 anonim válasza:

Én is nagyjából ezeket a gépeket nézegetem, szintén vásárlás előtt állok. Mindhárom gép 4 db ceruzaelemmel működik. Nem igazán szeretem, ha nincs saját tölthető akksija, ezért én egy P510-essel szimpatizálok.

Egyébként a 3 közül a L820 a legjobb (a 320asal szinte egy árban vannak, de a (20asnak magasabb a fényereje, a videó és képfelbontása). Viszont amire felhívták a figyelmem és fontos lehet, hogy nem lehet manuálisan állítani a L810/820ast sem.

2013. máj. 27. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!