Patopalibá kérdése:
Van valakinek tapasztalata SALES DIRECT SUSSEX LIMITED nevű céggel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Az Apronet.hu-n találtam rá egy EOS 7d hírdetésre ami a szokásos ár harmadáért vesztegettek (147000Ft). Az alacsony árat azzal magyarázták, hogy egyből a beszerzőtől vesznek. Álításuk szerint ők egy bejegyzett cég Angliában. Gondolkoztam egy 50mm f 1/8 ason is ami kb 12000 lenne kiszállítással, úgymond tesztként de nem bízom bennük. Valaki rendelt már tőlük bármit is?2013. máj. 18. 14:46
1/1 anonim válasza:
EGYÉRTELMŰEN CSALÓK!!!! Nem létezik ilyen cég az interneten, de más szempontból is gyanús:
- Angliában sincsenek ennyire olcsón a fényképezőgépek, amiket kínálnak
- magyar név, bizonyos Kopsán Bálint szerepel aláírásként, de sehol sincs ilyen ember
- az is furcsa, hogy magyar nyelven írt kérdéseimre angol nyelvű válaszokat kapok egy magyar férfitól
- mint olvastam angol fórumokon, ott is próbálkoztak már, más címekkel, de ugyanazzal a telefonszámmal
Vigyázz velük, ne rendelj tőlük! Láttam hirdetésüket az expresszen is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!