Legális kamerát tenni a házra hogy az az utcát figyelje?
Figyelt kérdés
ahol mi lakunk nem messze tőlünk aki bekamerázta a melette lévő kereszteződést.és engem nagyon irritál. feljelenthetem zaklatásér vagy hasonló ért???2013. máj. 5. 22:56
1/4 anonim válasza:
Zaklatásért? Ez érdekes.
Polgári pert indíthatsz ellene ha van sok pénzed.
2/4 anonim válasza:
Közterületet csak különösen indokolt esetben, külön engedéllyel lehet bekamerázni. Nem tudom, hogy az önkormányzat vagy ki lehet az illetékes. Ha felhívod őket, megmondják.
3/4 _Jessy_ válasza:
Szerencsétlen védeni próbálja magát a betörésektől, vagy ilyesmi, te meg feljelentenéd, hát gratulálok!
Loipni jársz az utcára? Vagy miért irritál?
4/4 anonim válasza:
Ezek szerint téged nem irritálna, ha folyamatosan kamerával venném minden közterületi mozgásodat. Magánéletről hallottál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!