Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképező gépet vegyek?

Milyen fényképező gépet vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy jó fényképezőgépet, ami nagyon jó képeket készít. Valójában nem tudok úgy különösen jól fotózni, csak biológus szeretnék lenni, és tanulmányozni állatokat, és ehhez egy profi fényképezőgépet szeretnék magamnak venni. Nem tudom milyet érdemes, milyen áron. Arra gondoltam, hogy 100 000Ft-ból vagy kevesebből már egy nagyon jót tudok venni, de utánanézegettem, és inkább ilyen, 150, 200 ezer forintig terjedtek az árak, ami lehet, hogy már sok. Ebbe szeretnék segítséget kérni. Milyen fényképezőgépet vegyek?

2013. ápr. 26. 11:48
 1/1 anonim ***** válasza:

100 ezerből profi gépet nem kapsz, de nagyon jól már igen. Nézz szét a rendszerkompaktok (MILC-ek) között. Kicsik, céljaidnak megfelelően cserélheted az objektívet és minőségben a tükörreflexesek közelében, vagy mellett vannak.

Panasonic, Olympus, Sony gépeket ajánlom közülük leginkább.

2013. ápr. 26. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!