Megéri venni Nikon d3000et 18-55mm-el?
Figyelt kérdés
Most néztem az árát és 80-90ért már van ha a netről rendelek.És flickren elég szép képek vannak fent amik ezzel a géppel készültek.Szóval , szerintetek?:)2013. febr. 13. 20:16
2/13 A kérdező kommentje:
Érteem :) Köszönöm , jöhetnek még válaszok...Az baj ha nincs benne élőkép??:D
2013. febr. 14. 20:46
3/13 gergoap válasza:
Élőkép nem lényeg szerintem... sokkal rosszabbul fókuszál úgy a gép. Sosem használom.
4/13 A kérdező kommentje:
Hm értem..:) Mi a különbség a d3000 és a 3100 között? Teljesítménybe sokkal jobb a 3100 vagy nem?Kérlek írjatok nekem..:S
2013. febr. 16. 23:07
5/13 anonim válasza:
A D3100 már tud videót, de a DSLR videó nem egy könnyű műfaj. Nincs autofókusz, mindent kézzel kell beállítani.
Az élőkép csendéleteknél, tájképeknél, vagy olyankor lehet érdekes, ha nagyon hülye szögből fotózol. Jól meg lehet nélküle lenni.
6/13 gergoap válasza:
Hát a helyedben én már csak 3100-et vennék. Olvastam, hogy annak 1Fé-vel jobb a fényértéke az újabb érzékelő miatt. Magyarul jobb képeket készít kevesebb fénynél.
Itt találsz egy összehasonlító táblázatot is:
7/13 A kérdező kommentje:
Ezt az összehasonlítást már megnéztem :) Még egy kérdés... egy egyszerű 18-55 mmes objektívvel lehet csinálni ilyen képet? [link] mert azt írja,hogy olyannak csinálta
2013. febr. 17. 15:25
8/13 gergoap válasza:
Erősen kétlem. Esetleg max. fél méterről csinálta teljes felbontásban és kivágta a képet.
9/13 A kérdező kommentje:
Hát én sem hiszem el....de az van oda írva :O
2013. febr. 17. 20:13
10/13 anonim válasza:
Pedig benne van a kép EXIF-ében is, hogy 18-55. Lehet, hogy használt előtétlencsét (pl. Raynox), de egy szitakötő nem olyan kis jószág, ha nem ijeszted el, meg lehet így fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!