A FujiFilm Finepix S4300-as fényképezőgépen hogyan kapcsolható be a vaku?
Most kaptam karácsonyra ezt a masinát, és bárhogy próbálom is, a vaku nem akar működni. Ha ki van kapcsolva a vakuzás, akkor fényképez rendesen(vaku nélkül persze), de ha bekapcsolom a módot, akkor még csak fényképezni sem akar (sehogy). Írták sok helyen, hogy be kell kapcsolni a csendes módot, de úgy sem villant fel.
Előre is köszönöm a segítséget!
Hát a végéig még nem jutottam, de köszönöm, most megnéztem! Arra tippelek a leírtak alapján, hogy az elemek nem adtak neki elegendő energiát (pedig 4 elemet kaptam hozzá a csomagolásban, de elég gyorsan lemerült). Remélem, hogy ennyi a gond. Minden esetre gyorsan beszerzek új, tölthető elemeket.
Ha nem gond, pár nap múlva nézz vissza ide, hátha elkél még egy kis segítség (Amennyiben az elemes verzió nem hoz eredményt)
Köszönöm szépen a segíséget!
Amikor felnyitot azzal a gombbal a vakut ,akkor kidob egy kis ablakot ,ami nagyon gyorsan el is tunik. :D
Amig az ablak ott van ,akkor ki kell választani ,hogy ne automatikus vakuzás legyen ,hanem eroteljes! :)) Akkor mindig fog vakuzni.
De lehetséges ,hogy tényleg az elemekkel lesz a baj ,új elemeket raktál bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!