Megéri lecserélni? (fényképezőgép)
Szerintem nem éri meg.
Elmondom szerintem miért. Az EOS 1100D a belépő kategória a tükörreflexes gépeknél, annak is az alja. Nem rossz masina, de lássuk mit tud a jelenlegi géped:
24-576-os objektív.
Ha ugyanezt az átfogást szeretnéd a EOSodon akkor eléggé a zsebedbe kell nyúlni. Szerintem a Canon-nak nincs ilyen átfogású objektíve ( lehet, hogy tévedek) - és több objektívet is kellene vásárolnod.
A Fuji "nagylátószögű" módban F3.1-es blendét is tud, az EOS KIT objektívje ettől elmarad ( meg a nagy látószögtől is ). Szóval megint csak objektívet kell venned hogy hozd ezt a színvonalat. Az ISO értékekben sem szégyenkezhet a Fuji, teljesen korrektnek tűnik. Az EOS 1100D elég zajos magas ISO értékeknél, Fujit bevallom nem ismerem.
Ha már váltani akarsz tükörreflexesre én mindenképp egy drágább gépet javasolnék és drágább (minőségi) objektívekkel. Az EOS1100D szerintem felesleges a te esetedben.
Köszöm:)
Szóval ha veszek egy használt 450d-t használt obikkal akkor ugyanannyit kell fizetnem mint egy új 1100d-ért csak jobbann járok és jobb minőséget kapok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!