Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a fényképezőgépről?

Figyelt kérdés

[link]

nem írja h. panorámaképet képes-e készíteni ill. összefűzni? akinek van tapasztalata kérem ossza meg!

2012. aug. 1. 11:18
 1/7 intrepid ***** válasza:
Elég komoly, és nem is tűnik túlárazottnak. A nagy zoom tetszik. Egy nagyon jó amatőr fényképezőgép.
2012. aug. 1. 11:36
 2/7 sheex válasza:
Azt írják róla, hogy automata, így a manuális beállításoknak lőttek. Kirándulásra jó, de ha tényleg szeretnél bíbelődni a fényképezéssel és egyedi képeket csinálni, akkor nem venném meg a helyedben.
2012. aug. 1. 11:44
 3/7 sheex válasza:

Ezt nézd meg, most találtam:

[link]

In-camera panoramas

Stitches together multiple photos into a panorama

2012. aug. 1. 11:52
 4/7 sheex válasza:

"A NIKKOR 26-szoros extrém széles szögű optikai zoomobjektívje (22,5-585 mm) a panorámaképektől a távoli eseményekig mindenre használható." Úgy néz ki csak baromi széles a látószöge. Szerintem nem csinálhatsz több kép összefűzésével olyan panorámaképet amire gondolsz :(

[link]

2012. aug. 1. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Nincsenek manuális beállításai. Vacak.
2012. aug. 1. 22:50
 6/7 anonim válasza:

Végül megvetted? Én is ezen a gépen gondolkodom, nagyon tetszik. Én nem akarok semmit manuálisan állítani (régen olyanom volt amivel lehet csak tönkrement és soha nem használtam ezt a funkciót) de nagyon tetszik az amilyen képeket készít meg vagy vele elégedve, már ha megvetted?

Köszi, ha válaszolsz.

2012. aug. 30. 13:07
 7/7 anonim válasza:
en mar ilyet vettem. nem jo. NAGYON JO! panoramakep, 3D kep 26X Zoom optic, 16 mp!
2012. szept. 28. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!