Mi a véleményed a Fuji finepix s2950HD fényképezőgépről?
Holnap fogom megvenni. Régóta érdekel a fotózás, de eddig csak egy av100-as kompaktom volt,viszont mostmár úgy érzem azt "kinőttem" és ugornom kell egy Bridge szinre.(sajnos még a piercing se látszódott a képeken soha,stb..) Segítene valaki 1-2 hasznos tanácsot mondani a kezeléséről? (tény,hogy sajnos még kezdő vagyok,de igyekezek majd)
körülbelül ilyen fényképeket tudok e majd csinálni vele? (megfelelő beállítással,ezért is szeretném a segítséget)
köszönöm!
17L
Köszi a válaszod!
Mit értesz mélységélesség alatt?
Igazából,kicsit félek hogy csalódni fogok,mert elég nehéz volt össze kaparnom ennyi pénz is,de sajnos többet nem tudok költeni rá. Meg nagyon tetszik is.
Csalódni nem fogsz, jó gép.
Mélységélesség az, mikor a háttér el van mosva, ilyen szinten csak a tükörreflexesek tudják - ötszörös áron.
Fél éve van ilyen gépem,és nagyon megvagyok vele elégedve.
Haladó "fotós" vagyok,legalábbis pár év múlva szeretnék lenni és hozzám nagyon illik a gépezet :)
A minőségéhez képest nagyon olcsó.
Szerintem,ha értesz a fotózáshoz,tudod mikor milyen beállításokat kell használni,mikor vakut ,mikor nem ,simán ki lehet hozni egy ilyen képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!