Milyen digitális kamerát vegyek?
Jónapot kívánok! Sziasztok!
Szeretnék egy digitális kamerát vásárolni, de nagyon nem vagyok otthon ebben a témában, ezért kérdezem a véleményeteket. Tudna-e nekem valaki infókat adni; Mire érdemes figyelnem?, Honnan érdemes vásárolni?, esetleg konkrét kamerákat ajánlani… Bármilyen tanácsot, ajánlást, megjegyzést szívesen fogadok a témával kapcsolatban.
- Emlékek megőrzésére használnám, nem művészeti vagy egyéb komolyabb célra, nem kell profi kamerának lennie, de ettől függetlenül fontos számomra, hogy szép képeket lehessen készíteni vele, akár Instagramra posztolni.
- Használtan szeretnék vásárolni, kb. 20 000 Ft a keret.
- Fontos számomra az is, hogy könnyen át tudjam tenni a képeket a telefonomra (iPhone 13).
- Kicsi, kompakt gépet szeretnék, amit nyugodtan elrakhatok akár a táskámba is.
Hoztam egyet, amit néztem és laikusként jónak tűnt. Valami ilyesmit szeretnék, mint például: nikon coolpix s30
(Ha ebben az árban nem nagyon lehet találni jó minőségű képet készítő gépet még használtan sem, akkor lehet drágábban is)

Pfff ember....
Ha van egy iPhone 13-ad akkor videózz azzal!
20ezerért nem lehet normális kamerát kapni!
A 12-13 éves alsókategóriás coolpix közel sem csinál olyan videóket mint az iPhone 13.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!